Shopping cart
€0.00

hitro naročilo:(070) 329 814

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine "Tasastrausstill.com" so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino "tasastrausstill.com" (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje "TASA STRAVS STIL Dalibor Iliev s.p. - Aličeva ulica 12, Ljubljana, 1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE", matična številka: 8196001000, davčna številka: 24244708, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali tasastrausstill.com).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine tasastrausstill.com, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Tasastrausstill.com se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1. Vse podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov najdete v poglavju Načela zasebnosti. Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.
Naša pogodbena partnerja za dostavo pošiljk na območju Slovenije je GLS, vendar si Tasastrausstill.com pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. Več o dostavi najdete tu.
Z enkratnim vpisom v spletno trgovino Tasastrausstill.com prek elektronske pošte postane obiskovalec gost trgovine, s potrjeno registracijo v spletno trgovino Tasastrausstill.com pa postane član trgovine. Tako gost kot član Tasastrausstill.com (v nadaljevanju tudi uporabnik) pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini Tasastrausstill.com. Obiskovalec lahko registracijo za člana trgovine opravi tako prek spleta. Ob registraciji v spletno trgovino kot član trgovine pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@tasastrausstill.com. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte. Nakup določenih artikov, ki so na zalogi je mogoč tudi brez vpisa v spletno trgovino.
Tasastrausstill.com se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

podatke o podjetju Tasastrausstill.com (ime in sedež podjetja, matična številka),
kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
Kupoprodajna pogodba med trgovino Tasastrausstill.com in kupcem je v spletni trgovini Tasastrausstill.com sklenjena v trenutku, ko trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Tasastrausstill.com kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče. Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Tasastrausstill.com.
Spletna trgovina Tasastrausstill.com omogoča naslednje načine plačila:

z gotovino ob prevzemu*
z nakazilom na račun trr podjetja "TASA STRAVS STIL Dalibor Iliev s.p." po ponudbi/predračunu**
s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express (preko spletnega plačila), BA Maestro, Diners club)*

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun "TASA STRAVS STIL Dalibor Iliev s.p." po ponudbi/predračunu.

**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s stani uporabnika obvestite na "info@tasastrausstill.com" za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.